Meistä

Tarinamme

Loistopaljujen syntytarina lähtee liikkeelle vuoden 2021 jouluna. Tommi oli vuokrannut perheelleen illaksi paljun ja siinä itsekseen myös miettinyt että minkälaista olisi omistaa oma paljuyritys. Samaan aikaan myös minulla pyöri mielessä samat ajatukset ja eräissä illanistujaisissa asia tulikin Tommin kanssa sattumalta puheeksi. Sinä iltana Loistopaljut otti ensimmäisen askeleensa ja ideaa lähdettiin sittemmin työstämään. Ajatuksena oli luoda sellainen palju, joka sopii myös omaan käyttöön. Emme nähneet hirveästi riskejä yrityksen perustamisessa, vaikka ensimmäistäkään vuokrausta ei menisi. Joka tapauksessa meillä olisi oma palju, jossa viettää iltoja.

Yrittäjyys on aina kiinnostanut meitä molempia ja uskomme että se on huikea mahdollisuus oppia uutta. Perustaessa yritystä olemme oppineet jo paljon uusia asioita ja näin tulee varmasti jatkossakin tapahtumaan. Halusimme luoda tyylikkäät ja helppokäyttöiset sivut sekä tietenkin tarjota laadukkaan tuotteen, jonka avulla voimme tehdä asiakkaiden illoista entistä ikimuistoisempia.

Lauri, Loistopaljut

       Arvomme

Kotimainen

Olemme Kuusamolainen perheyritys ja meidän paljumme on 100% kotimainen.

Asiakaskeskeisyys

Haluamme kuunnella asiakkaita ja ymmärtää mikä heille on tärkeää.

Luotettava

Se mikä luvataan, se pitää.

 Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia ja monipuolisia kylpyhetkiä. Me Loistopaljulla haluamme auttaa sinua viemään iltasi uudelle tasolle.